Kel Olmak Tarihmi Oluyor ? Artık Hiç Kimse Kel Olmayacak

Merhaba bugün sizlere kel olan insanlar için jopon bilim insanlarının geliştirdiği saçı sizin için araştırdık hadi konumuza geçelim.

Japonya'da saç köklerini yenilenmesi üzerinde çalışan bilim insanları çalıştıkları konuyu başarılı bir şekilde tamamladıklarını açıkladı. Independent’ta yer alan haber konusuna göre RIKEN Biyosistem Dinamikleri Araştırma Merkezi'nde yapılan araştırmalara göre dökülmüş veya dökülen saçları yeniden uzatabilmek için kök hücreler kullandı.
Sonuçlara göre Nature’da yayımlanan bilgiye göre kürk ve bıyık hücreleri laboratuvar ortamında başka biyolojik bileşenlerle birleştirdi.

220 adet kombinasyonu deneyen japon bilim insanları ‘NFFSE medyası’ ismini verdikleri 5 farkli birleştirmenin en iyi sonucu verdiğini söylediler.

Eğer Anliyamdiysaniz japon bilim insanları NFFSE medyası ile oluşturulan formülün, en az sürede en çok kök hücre yükselme oranını verdiğini tespit ettiler.

Amma ve lakin bu tedavi nsanların kullanımından önce klinik üzerinde araştırmalar ve denemeler yapıp onaylanması gerekiyor.

3 Yorumlar

  1. Vay canına konuyu kökten çözmüşler resmen. :D

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Kelliğinden şikayetçi ve rahatsız olanlara müjdeler olsun! Bu haber paylaşımınız için teşekkür eder, emeğinize sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
Dikkat Spama düşen yorumlar denetimden geçerek yayınlanacaktır.

:)

;)

:D

:(

=(

:@

:X

:O

:P

:F

:Y

:A

<3


:T

:H

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski